StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Uoči susreta Vrijednosnice Osijek - Sonik Puntamika: "Zadaća je zadržati peto mjesto na ljestvici"!

Piše Ivica GJERGJA
23. travnja 2021. - 08:52

Svaka tri dana košarkaši Sonik Puntamike imaju utakmicu. Ovaj put u posljednjih devet dana odlaze na gostovanje Vrijednosnicama u Osijek. Svakako da je zadaća "vrijednost" Vrijednosnica umanjiti, odigrati dobru utakmicu i doma se vratiti neporaženi.

Kako je trener Hrvoje Vlašić odsutan, zadatak je mladog i potentnog trenera Stipe Kuliša sve učiniti da do dobre igre i rezultata dođe. U "Punti" imaju problema sa rosterom, neki su igrači "načeti", a neki se nisu vratili kao Jošić, Gospića i Petania... Evo što nam je pred put kazao trener Stipe Kuliš:

- Vjerujem da će ovog puta okolnosti u kojim idemo u Osijek koheziono djelovati na momčad. Uvjeren sam da će naši igrači svojim pristupom i odnosom prema igri iskompenzirati nedostatak reduciranog kadra. Sigurno da nam je nakana održati peto mjesto na ljestvici, pa je i to veliki motiv da zaigramo dobro. U završnici sezone trebamo zadržati svježinu u momčadi, svakodnevno se "igramo" i intenzitetom i ciljevima treniga koji su specifični, usmjereni na stvari koje nas očekuju na sljedećim ogledima. Osijek nema veliku širinu, no ima nekolicinu jako kvalitetnih igrača, koje će trebati zadržati. Idemo u nadi dobrog rezultata, u dahu će Kuliš.

Susret se igra danas u dvorani Gradski vrt u Osijeku s početkom u 18 sati uz izravni prijenos na Arena sport kanalu.

26. travanj 2024 14:35