StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

Vitezovi ostali bez dva boda! Kad se na samom kraju susreta promaši jedanaesterac onda se mora biti zadovoljan i sa neodlučenim rezultatom...

Piše I. Gjergja
18. ožujka 2023. - 23:23

HV POSEDARJE – SPLIT 0:0

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Luka Liković (Krvavac) 6,5. Pomoćnici: Krešić i Radonić.

Najbolji igrač: Luka Begonja (HV Posedraje).

Crveni karton: Mate Grabovac (Split) drugi žuti 75. minut.

HV POSEDARJE: Pinčić 7, Pedišić 7, Jordan 7, Begonja 7, Kralj 7, Lučić 7, Bačić 7, Zrilić 7, Kevrić 7, Tokić 7, Jurjević 7. Trener. Marko Pinčić 7.

SPLIT: Kragić 7, Grabovac 6, Čović 6, Vukušić 6,5, Babić 6, Andrić 6 (od 82. Kuzmić), Ožegović 6 (od 82. Matković), Tarabarić 6,5 (od 82. Robert), Shala 6,5 (od 82. Sučić), Mamić 6,5, Petrović 6 (od 70. Elezović-). Trener: Ivan Čaić 6.

Kada se na samom kraju susreta promaši jedanaesterac (Jordan u 87. minuti) onda se mora biti zadovoljan i sa neodlučenim rezultatom jer je Split imao lijepu prigodu u smiraj susreta, no i oni je nisu iskoristili.

Vidjelo se da jednostavno nije moguće igrati svaka tri dana (mislimo na prvenstvo i kup) što se Viteza tiče. Zabilježili smo tri lijepa pokušaja domaćih igrača u prvom dijelu susreta (Begonja, Bačić i Jordan, a ovaj potonji imao je, odnosno odradio sve dobro i s nekih 10-tak metara poslao loptu prema mreži, pogodio stativu i prigoda je otišla u nepovrat.

Čvrsta momčad Splita – borbena i dobro posložena - znala je zašto je došla, orijentirali su se na obranu i preko krila koji su upošljavani dugim loptama pokušali ugroziti vrata domaćih, no i oni nisu uspjeli postići zgoditak.

Polovicom 60-tih minuta susreta sve je bio u nogama Viteza no bez zgoditka, iako su imali pregršt kornera, bili bolji i napadački orijentirani.

27. travanj 2024 00:53