StoryEditorOCM
Sport3. HNL–JUG 2. KOLO

Zadar gostuje u Opuzenu, a Primorac u Mravincima. "Možemo se vratiti kući s tri boda"

Piše I. Gjergja
3. rujna 2021. - 22:09

U drugom kolu trećeligaša, Zadar i Primorac idu na gostovanje: Zadar u nedjelju kod Nertvanca iz Opuzena, a Primorac sa Slogom iz Mravinaca.

Od zadnje utakmice prošle nedjelje oba su kluba vrijeme iskoristili za dobre pripreme te Zadar i Primorac vjeruju da će odigrati u najboljim i najjačim sastavima i ostati neporaženi. - Čeka nas jedna teška utakmica, Neretvanac je dobra ekipa i trebamo biti pravi da bi se vratili kući s tri boda. Ovaj tjedan smo dobro trenirali, sigurno ćemo dati sve od sebe i nadam se pozitivnom rezultatom kazao je uoči odlaska u Opuzen trener Zadra, Želimir Terkeš.

Optimističan je i kapetan Jure Jerbić:

- Neretvanac je u prošlom kolu porazio Uskok tako da će se protiv nas sigurno htjeti vratiti na pobjedničke staze. Mi moramo igrati svoju igru i biti prava momčad svih 90 minuta. Ako to učinimo mislim da se možemo vratiti kući s tri boda.

Jedan od najstandardnijih u Primorcu, Vice Birkić, koji je pravi motor za svoje suigrače, ne podcjenjuje Mravinčane.

- Sloga je dobro posložena momčad, u igri imaju i glavu i rep. Iako smo oslabljeni i nekoliko igrača nam je ozljeđeno, spremni smo i dat ćemo svoj maksimum. Naša je tradicija da u Mravincima uvijek igramo dobro, vjerujem da ćemo i sada ostati neporaženi, kaže Vice.

26. travanj 2024 05:34