StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Zadar i Vitez gostuju, Primorac igra doma!

Piše Ivica Gjergja
29. travnja 2022. - 13:04

Igrači Zadra u ovom kolu igraju derbi lige i gostuju kod Jadrana. Zadrani su u prošlom kolu bili dominantni protiv OSK-a gdje su upisali pobjedu od 7:0, dok je Jadran upisao poraz. Zadrani su u formi, bit će to istinski derbi, teško gostovanje, no vjeruju u svoj uspjeh.

- U subotu nas čeka jedna zahtjevna utakmica. Igramo protiv prvoplasirane momčadi, ekipe koja igra izuzetno dobro . Mi smo ovog tjedna dobro trenirali, i pripremali se, znamo što nam je učiniti na travnjaku u subotu, trebamo igrati našu igru, biti koncentrirani svih 90 minuta, boriti se za svaku loptu. Mislim da imamo kvalitetu i vjerujem da se uz pravi pristup možemo se nadati pozitivnom rezultatu, kazao je igrač Zadra, Marko Jordan.

Na igralište Kazimir i Silvio u Biograd dolazi uvijek neugodna momčad Junak iz Sinja, kojom „kormilari“ nekdašnji trener Primorca Mirko Labrović. Čovjek dobro pozna domaću momčad, stoga se i pribojavaju u klubu njegovih stupica koje bi mogao posložiti.

- Znamo da je Junak u pravim rukama poznamo način igre i trenera Labrovića razmišljanja, spremni smo susret, treba dobiti, ostaviti doma tri nova boda i visoko biti plasiran. Svi moji suigrači koji budu unutra 11 dati će sve od sebe kako bi pobijedili, kazao nam je igrač Primorca Vice Birkić.

HV Posedarje će na gostovanje u Mravince kod Sloge koja je dobra momčad. Zadaća je ostati neporažen, evo što nam je kazao igrač Mario Pedišić.

- Nakon remija protiv Neretve u prošlom kolu na domaćem terenu i izgubljena dva boda, čeka nas teško gostovanje u Mravincima. Prvi dio prvenstva sa Slogom smo u Posedarju odigrali jednu jako čvrstu, mušku utakmicu bez pogodaka kakva nas vjerovatno očekuje i u nedjelju. Do kraja prvenstva je pet kola i kalkuliranja nema, u Mravince idemo po pobjedu kako bi dodatno učvrstili poziciju na ljestvici. Pozivam sve naše navijače da nam i ovu utakmicu pruže podršku, kazao je Pedišić.

 

**Susret Jadran LP – Zadar igra se u pločama u subotu u 17 sati. Sudac Ante Sočo. Pomoćnici: Pavić i Koduz. Delegat: Petar Gabrilo.

**Susret Primorac – Junak igra se u Biogradu u 17 sati. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Sarić i Kukulj. Delegat: Vedran Šetka.

**Susret Sloga – HV Posedraje igra se u nedjelju u Mravincima u 17 sati. Sudac Lukša Klaić. Pomoćnici: Radanović i Štampalija. Delegat: Zdravko Perica.

02. svibanj 2024 23:10