StoryEditorOCM
SportTREĆA NL- JUG 17. KOLO

Zadranima na Stanove dolazi bivši prvoligaš, Vitezovi putuju u Kaštel Gomilicu

Piše Ivica GJERGJA
24. veljače 2023. - 11:17

U ovom kolu na Stanove Zadar dolazi RNK Split, nekad druga najbolja splitska nogometna momčad i bivši prvoligaš. Domaći očekuju uspjeh, a za što se treba dobro oznojiti. Svi igrači su spremni i pripravni za susret, pripreme je stručni stožer odradio na najbolji način, zna se prvih 11. Evo što nam je kazao trener Zadra, Dragan Blatnjak.

- Kad se okrenem natrag na susret u Opuzenu u prošlom kolu, mogu reći da smo apsolutno zaslužili bod, igrali čvrsto, borbeno te s puno energije na izrazito teškom terenu. Uspjeli smo stvoriti nekoliko prilika iz kojih nismo postigli zgoditak. Ponosan sam na dečke, odradili su posao i bili bolja momčad, a golovi će prije ili kasnije doći, nadam se već u subotu u srazu sa Splitom. Cijenim našeg gosta no očekujem dobru igru, da moji dečki budu efikasni i na neki način „prorade“ zgodicima. Dođite na Stanove da podijelimo radost pobjede skupa, rekao nam je trener Zadra Dragan Blatnjak.

Prošlo kolo Vitezovi su odigrali sa liderom prvenstva Zagorom na svom igralištu bez zgoditaka svakoj momčadi po bod, možda i najrealnije. Igrači Viteza su imali više od igre, bili u većem dijelu susreta bolji, no nisu to materijalizirali zgodicima. Kada se sve završi bez poraza i bod je dobar. U Kaštel Gomilici vitezovi žele pokazati što znaju i mogu, a nakon što se dobro odradile pripreme za susret, kapetan Jure Ivandić nam je kazao.

- Sraz sa GOŠK-om biti će uvjeren sam prava muška borba, gdje ćemo vjerujem biti mi uspješniji. Nama moraju proraditi naši napadači, dakako da od njihovih golova zavisi i naš uspjeh. Uvjeren sam da se nećemo vratiti doma bez bod(ova), kazao je Ivandić.

Raspored:

Susret Zadar – Split igra se na Stanovima u 15 sati – subota. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Radonić i Proleta. Delegat: Neven Gulin.

GOŠK KAŠTELA – HV Posedarje igra seu Kaštel Gomilici u 15 sati – subota. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Brajković i Štampalija. Delegat: Domagoj Čelić.

26. travanj 2024 11:53