StoryEditorOCM
SportNAPOMENA ZA ULAZ

Zadranima neće biti tako lako pobijediti Cedevitu Junior: "Utakmica može biti nezgodna, svi znamo da je protivnik ove sezone napravio dobar posao"

Piše Dražen Žura
1. travnja 2022. - 15:23

Košarkaši Zadra, kao ni druga dva hrvatska kluba, Cibona i Split, koja paralelno igraju i regionalnu AdmiralBet ABA ligu, nemaju previše vremena za odmor. Tako će u 4. kolu HT Premijer lige za prvaka Zadranima u goste doći Cedevita Junior koju s klupe vodi Damir Mulaomerović, izbornik reprezentacije Hrvatske.

I Cedevita ima zgusnut raspored, k tomu su upisali neke neočekivane poraze, pa će sigurno biti prepuni motiva da se na bilo koji način vrate u pozitivan rezultatski ritam. S druge strane, Zadar ne želi olako ispustiti jedinicu na ljestvici, usput moraju misliti i o dvoboju s Megom u ponedjeljak, također u dvorani Krešimir Ćosić.

- Ispred nas je utakmica koja stvarno puno znači, a može biti nezgodna jer svi znamo da je Cedevita Junior ove godine napravila odličan posao, plasirala se u finale Kupa i samim time pokazuje koliko je ozbiljna ekipa. Na čelu su im Filip Bundović i Goran Filipović, jedni od najboljih centara i „playmakera” ove sezone i moramo ponajviše pripaziti na njih. Ostatak ekipe može također napraviti probleme svojim znanjem i energijom, tako da moramo na to odgovoriti i pokušati što mirnije privesti ovu utakmicu u našu korist – kazao je Domagoj Vuković koji zbog lakše ozljede nije bio u sastavu za nedavnu utakmicu sa Splitom na Gripama.

Vezano za utakmicu HT Premijer lige Zadar – Cedevita Junior, radit će samo ulazi B i D. Za obiteljski VIP važe samo godišnje karte, a dnevne karte neće biti puštene u prodaju kako bi dodatno osigurali poštivanje Odluka Stožera. Utakmica se igra u subotu s početkom u 19 sati.

 

02. svibanj 2024 15:02