StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNA UTRKA

Zadranka Vanja Petrović na polumaratonu Krka osvojila brončano odličje!

Piše Ivica Gjergja
27. travnja 2022. - 14:28

Veliki međunarodni polumaraton Krka, kojeg je organizirao AK Maraton 2000 Karlovac, privukao je brojne atletičare iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Irske, Brazila, Italije, Poljske, Francuske, Indije, Mađarske, SAD-a i Hrvatske. U ženskoj konkurenciji bila je i Zadranka Vanja Petrović koja je osvojila brončano odličje, što je sjajan rezultat za Vanju i njen klub AK Alojzije Stepinac.

Vanja je tako zadarskoj atletici donijela još jedno veliko priznanje, ostvareno u jakoj konkurenciji, a njen rezultat je 1:49.01, što je 15. mjesto u ukupnom rezultatu.

- Jako sam zadovoljna istrčanim polumaratonom mada mogu još i brže. Taktizirala sam i bila opreznija jer nisam trčala duge utrke već dvije godine. Presretna sam i nadam se da ću uskoro moji rezultati biti će još bolji, osjećam puno bolji, kazala nam je nakon utrke Vanja Petrović.

U ženskoj konkurenciji slavila je i Radmila Maksimović iz AK Šibenik, dok je Irkinja Elizabeth Flynn iz Sligo Triathlon Cluba zauzela drugo mjesto. Kod atletičara najbrži je bio Krešimir Mrčela iz Škole trčanja Sebenico, drugi je bio Marinko Čubrilo iz MK Marjan, a treći samostalni trkač Nikola Rašković. Polumaraton je istrčala i Sandra Sturnela Malahov koja je zauzela 24. mjesto u ženskoj konkurenciji s vremenom 2:26.06.

02. svibanj 2024 05:38