StoryEditorOCM
SportBLIC RAZGOVOR

Zdenka iz HNK Primorac: Nogomet je moja ljubav, strast, ja ga proživljavam kao i naši igrači na terenu, pogotovo kada promaše šansu za gol!

Piše Ivica GJERGJA
7. rujna 2020. - 14:04

Doista je malo žena u društvenim strukturama, a u nogometu može se kazati izuzetna rijetkost. No naša teta Zdenka iz Biograda, ne da je u nogometu 200 posto nego je vjerni pratitelj Primorca, najvatreniji njegov navijač, a ona u klubu ne da radi nego je uvijek gdje treba - ono po domaćinski. Tako joj nije problem pokositi igralište, spremiti ga za utakmicu, dotjerati dresove i sve druge radnje koje su potrebne prije utakmice, pa i skuhati kavu, u što smo se osobno uvjerili.

- Od kud vi Zdenka u nogometu?

- Nogomet je moja ljubav, strast, ja ga doživljavam i proživljavam na osobit način i to sve kao i naši igrači na terenu pogotovo kada promaše šansu za gol. Igračima, struki i općenito Primorcu sve što mogu učiniti vjerujte Zdenka neće žbaljati. Divni su dečki puni razumijevanja, kulturni, milina mi je s njima biti, odmah se osjećam mlađom i ja, ispunjena sam zadovoljstvom. Kada netko na utakmici postigne gol i ja se radujem s njima, kao da sam ga ja postigla.

- Pa dokle tako?

- Što vam reći što sam starija to me više „tuče“ želja za nogometom, to je u meni volim ga. Dokle? Pa sigurno još dugo, dugo…

Evo što kažu za tetu Zdenku igrači Primorca:

- Ne damo mi našu tetu Zdenku, ona s nama dijeli dobro i loše, sve proživljava na osobit način, rekoše igrači.

04. svibanj 2024 09:26