StoryEditor
TribinaJAVNO PISMO GRADONAČELNIKU

„Pročelnik Kasap je totalni analfabet, radije mu dajte posao ravnatelja Narodnog muzeja: tamo sigurno neće napraviti veću štetu nego što je radi Renata Peroš!“

Piše Zadarski.hr
11. listopada 2018. - 10:41
riva2-101018.JPG

Vijećnik Akcije mladih u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač uputio je javno pismo, uz koje je priložio link na tekst našeg novinara o pukotinama u Jazinama koje prenosimo:

Poštovani Gradonačelniče,

vaš pročelnik Darko Kasap još jednom je dokazao da je totalni analfabet za posao koji ste mu povjerili. Niti zna o čemu se radi, niti tko je radio, niti kada je rađeno a uz sve to neda mu se ni izaći na teren pogledati u čemu je problem. Još jednom apeliram na vas da oslobodite jadnika Darka teškog bremena posla kojeg niti zna niti može obavljati. Ili mu nađite nešto što je u domeni njegove struke (inženjer strojarstva), što zna i može (malo teži slučaj) ili ga stavite na neko mjesto gdje će uzrokovati manju štetu nego dosad. Pošto se dugo bavio KK Zadrom i košarkom (neuspješno) možda bi bilo dobro da mu se sad povjeri u ruke kultura i umjetnost. Recimo neka ga Vaša partija imenuje za ravnatelja Narodnog muzeja. Tamo zasigurno neće moći napraviti veću štetu nego što je radi Renata Peroš.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač

Izdvojeno

15. srpanj 2020 08:23