StoryEditorOCM
TribinaOVO JE DOBRO!

Ribarski inspektor Marko Pupić Bakrač javno se obračunava sa svojim Ministarstvom: proziva ih zbog korupcije i sumnjive legalizacije uvezene tune!

Piše Zadarski.hr
3. siječnja 2022. - 21:26

Županijski i gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač dostavio je medijima svoju 'prepisku" s Ministarstvom poljoprivrede, točnije glavnom tajnicom Renatom Lozo, koja ga poziva na izjašnjavanje jer je prijavljen za lakšu povredu službene dužnosti. Navodno je bez dozvole nadrđenog službenika napustio radno mjesto tijekom radnog vremena.

Pupić Bakrač se očitovao, a usput je, kao državni inspektor za ribarstvo, dobro opalio po Ministarstvu nabrajajući brojne korupcijske afere koje se dotiču bivših i sadašnjih dužnosnika koji u njemu rade. Na koncu čak proziva svoje šefove za sumnjive poslove. Naime, MPB piše: "I danas u Ministarstvu rade se sramotne stvari. Održava se niz sastanaka kako legalizirati uvezenu tunu bez ijednog valjanog dokumenta, koja se na kraju i legalizira".

Što se krije iza toga, što je Pupić Bakrač mislio REĆI, kako će na novu 'provokaciju' reagirati njegovi šefovi u Ministarstvu, nezahvalno je nagađati, ali smo sigurni da će se o tome tek pisati.

Zasad vam donosimo samo sadržaj ove zanimljive prepiske...

image
Dopis Ministarsva poljoprivrede upućen Marku Pupiću Bakraču
Mpb
image
Odgovor MP Bakrača
Mpb
image
Odgovor MP Bakrača
Mpb
19. travanj 2024 01:22