StoryEditorOCM
Zadar plusWOD SOFTWARE

Oni su mladi, inovativni i uspješni! Upoznajte najbolju malu tvrtku u Zadarskoj županiji, stvorili su čudo u 3,5 godine

Piše Ana Vučetić Škrbić
9. listopada 2024. - 08:43

Vratiti se iz Zagreba u rodni Zadar i pokrenuti vlastitu IT tvrtku prije četiri godine bio je hrabar i odvažan korak. Za Matu Bogovića, mladoga zadarskog stručnjaka, pokazat će se i vizionarski. Njegova tvrtka WOD Software Solutions upravo je nagrađena Zlatnom kunom za najbolje malo poduzeće u Zadarskoj županiji, a njihova priča o razvoju i uspjehu najbolji je dokaz kako se odvažnost u poslu uvijek isplati.

– Moram priznati da nisam očekivao nagradu, tako da je ovo bilo jako ugodno iznenađenje. Posebno sam ponosan na svoje zaposlenike i činjenicu da smo u vrlo kratkom vremenu, od svega tri i pol godine, uspjeli stvoriti tim iskusnih stručnjaka koji danas uspješno realizira brojne projekte na najvišoj mogućoj razini.

Uvijek ističem da je najbolji pokazatelj našeg uspjeha povjerenje naših klijenata, s kojima ne samo da imamo kontinuitet suradnje, već se obujam posla konstantno povećava. U svakodnevnom dinamičnom ritmu rijetko kad imamo priliku zagledati se u prošlost i napraviti retrospektivu, a ovakav trenutak te prirodno navede da se stvarno zamisliš i zaista osjetiš sreću i ponos – iskreno će nagrađeni zadarski poduzetnik, koji je nakon završetka srednje škole upisao i završio Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu.

Više pročitajte na portalu Slobodne Dalmacije

image

Mate Bogovic iz tvrtke Wod software solutions
 

Luka Gerlanc/Cropix
09. listopad 2024 08:46