StoryEditorOCM
Zadar plusVESELI ŠATOR

Otvoren Zimski park na Višnjiku, nastupili su brojni izvođači, tu je i klizalište s ledenim toboganom!

Piše ŠC Višnjik
25. studenog 2023. - 13:08

– Diego, Diego, može li intervju!?

– Može, ali javite se mom agentu!

Tako dakle. Čovjek je već zakoračio u šou-biznis… Ma, šala mala, ali Diego Dijan, trogodišnjak, oduševio je sve nazočne u Veselom šatoru u uvodnoj točki otvaranja Zimskoga parka ’23./’24. na Višnjiku.

image
ŠC Višnjik

I pobrao pljesak snažan k’o velebitska bura. Trogodišnji dječak svojom je interpretacijom plesa u stilu Michaela Jacksona razveselio publiku, i malu i veliku. Jer, u Veselom se šatoru okupilo mnoštvo da bi popratilo otvaranje programa sačinjenoga za prvi dan.

Nastupili su brojni izvođači, razigrali, rasplesali i raspjevali gledateljstvo. Ovim redom: Diego Dijan, DV Kocka kockica, zbor Tintilinić, klapa Feral, zbor V. Nazora, PK Bellus, Studio 8, IN_FLUX, Mia Bobi i Arija, Nina Vujević, OŠ K. Krstića i na koncu sa svojim raznolikim repertoarom legendarna Kanella.

Humanitarni segment osmislili su Palčići u suradnji s Laticom, a tu je bila i igraonica Petar Pan. Pokrovitelji humanitarne akcije bili su Meta baloni koji su samo za ovu prigodu izradili posebne dekoracije od ljubičastih balona.

Ali, Zimski park na Višnjiku ne bi bio što jest da nema uvijek atraktivnog i privlačnoga klizališta s Ledenim toboganom. Nestrpljivo su čekali u redu klizačice i klizači, jednako oni koji su već iskusni na ledu, kao i početnici.

image
ŠC Višnjik

I još, djeca i mladi mogu jahati na ponijima Simbi i Rikiju i/ili na magarcu Willyju. I, ako hoće, mogu i u obližnji luna park…

Stariji, dakako, dok čekaju svoje potomke mogu se osladiti i popiti nešto u ugostiteljskim kućicama, naručiti palačinke, fritule ili kokice.

I tako će biti sve predstojeće dane. Igre, razonode i zabave koliko voliš…

Kako je bilo u ŠC-u Višnjik na otvaranju Zimskoga parka ’23./’24. pogledajte u galeriji.

02. svibanj 2024 10:36