StoryEditorOCM
Zadar plusSUTRA JE DAN ORUŽANIH SNAGA

Pogodite koja Zadranka vodi svečanu akademiju u Lisinskom

Piše Zadarski.hr
27. svibnja 2018. - 21:07
vlatka

U povodu Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 27. obljetnice formiranja Hrvatske vojske, u ponedjeljak će u najvećoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj Vatroslav Lisinski u Zagrebu biti održana svečana akademija čije vođenje je povjereno Vlatki Vučić - Marasović. Na svečanosti će predsjednica i vrhovna zapovjednica OSRH Kolinda Grabar Kitarović uručiti promaknuća u najviše činove oružanih snaga RH, a bit će dodjeljene i nagrade najspremnijoj pripadnici i pripadniku OSRH.

Na svečanoj akademiji nazočan će biti cijeli državni vrh, a izravni prijenos je u 12 sati na 4. programu HRT-a.

Proslava Dana oružanih snaga traje već nekoliko dana, ima puno događanja, a ovo sutra je finale. Vlatka Vučić Marsović je u Lisinskom već dosada vodila slavljenički koncert klape Sveti Juraj HRM i orkestra HRM, za vojsku i obljetnice VRO Maslenica, obljetnice Zapovjedništva za potporu Oružanih snaga RH, a lani i koncert na Pantovčaku u povodu Dana državnosti i prijema kojeg svake godine priređuje predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Prije nekoliko dana u Saboru RH povjereno joj je vođenje 15. godišnjice rada i djelovanja Hrvatske zajednice županija, a već godinama na području Zadarske županije vodi sve značajnije manifestacije, posebno klapska događanja.

02. svibanj 2024 05:19