StoryEditorOCM
Zadar plusSPORTSKA FEŠTA

Utakmica za 87. rođendan NK Puntamika: na susretu ‘Stari‘ - ‘Mladi‘ bilo je uzbudljivo, a pobjedom su se okitili - stariji igrači!

Piše Ivica Gjergja
15. kolovoza 2020. - 09:05

- Bilo je divno, ponovilo se, kazali su nam na kraju utakmice igrači Starih i Mladih nogometaši Puntamike.

Da, bilo je divno, vidjeli smo, odigrali su dečki za 87. obljetnicu postojanja jednu međusobnu utakmicu.

Kako se na Puntamici veliki nogomet „ugasio“, nasljednik svega je MNK Puntamika. Oni su organizirali tradicionalnu proslavu i odigrali utakmicu. Bila je zanimljiva dok su „vremešni“ nogometaši imali snage gospodarili su terenom poveli i do kraja držali rezultat u pozitivi. Sve su činili mladci da poravnaju ili povedu no nije im uspjelo i ovaj put „trpe“ poraz. Treba istaći igru Edia Bučića, inače klavijaturiste Intrada, koji je bio trostruki strijelac te se prometnuo u igrača susreta. No i ostali igrači zaslužuju sve pohvala ne korektnoj igri.

STARI – MLADI 5:3 (4:2)

ZADAR – Igralište Stanovi. Gledatelja 100. Strijelci: Bučić 3, Bilkaver i Fatović za stare, a Brkić, Š. Mičić 2.

STARI: Stipe Bjeliš, Alen Kociper, Boro Valiđić, Ivan Jukić, Nikica Radošević, Rajner Duvnjak, Edi Bučić, Josip Vukoša, Marko Bilaver, Frane Fatović, Mario Marić. Još su igrali: Dario Kalmeta, Lari Knežević, Lovre Švorinić, Željko Pavin, Marino Mirčeta, Niko Pavin. Trener: Arsen Marin.

MLADI:  Alen Stolić, Niko Marin, Paulo Dunić, Romano Vukoša, Kristijan Bacalja, Ante Renić, Josip Anić, Tomislv Brkić, Juraj Segarić, Šime Mičić, Toni Budija, Dino Nikolovski, Josip Antišin, Josip Mičić.

Na kraju susreta na svim igračima viđeno je zadovoljstvo jer su sudjelovali na jednoj velikoj obljetnici, a jedan od aktera Frane Fatović nam je kazao:

- Učinili smo dug prema našim „precima“ u Puntamici ne samo kroz odigranu utakmicu, nastavljamo njihovu tradiciju , a vjerujem da će i naš mladi naraštaj to isto činiti. Svi smo zadovoljni i sretni!

02. svibanj 2024 11:02