StoryEditorOCM
Zadar plusFASHION SHOW 3.0

Zadranka Marija Vukašina u ponovnoj suradnji s Andreom Morell na modnom događaju u Ljubljani

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2024. - 12:10

U srcu Ljubljane, na Zorici, u nedjelju su na modnoj reviji predstavljene kolekcije slovenske dizajnerice Lone i hrvatske dizajnerice Andree Morell. Kolekciju dizajnerice Morell otvorila je Zadranka Marija Vukašina, bivša Miss turizma Hrvatske. Njihova suradnja počela je na Zagreb Design Weeku.

Morell je hrvatska modna dizajnerica koja se svojom kolekcijom Cyber ​​​​Noir probila u svijet mode. Spojila je upcycling s 3D printanjem i predstavila se na Fashion Weeku Zagreb 2023. godine. Marka Morell daje prioritet ekološki prihvatljivim metodama proizvodnje, s vizijom svijeta u kojem drugačiji, izopćenici i buntovnici izbijaju u prvi plan. 

Slovenska dizajnerica Lona istražuje i razvija različite likovne tehnike, a to znanje usmjerava u održivu i kreativnu proizvodnju odjeće i modnih dodataka. Njezina nova kolekcija "LonaThings" donijela je širok spektar vještina koje uključuju: inovativni modni dizajn, recikliranje odbačenog tekstila u novu odjeću i torbice, preradu otpadne kože u proizvode, sastavljanje metalnih modnih dodataka, izradu nakita, heklanje, pletenje, oslikavanje tekstila,

Reviju je zatvorila Ana Elez, Miss Aura Slovenije 2023., koja se ove godine natječe za Miss Heritage Slovenije 2024.

Pored atraktivnih modnih prezentacija, gosti su mogli uživati u ritmu DJ-eva: Fiji3000, Florett, Dizaster, te Nobena.

image

Modna revija u Ljubljani

/Slobodna Dalmacija
image

Modna revija u Ljubljani

/Slobodna Dalmacija
image

Modna revija u Ljubljani

/Slobodna Dalmacija
image

Modna revija u Ljubljani

/Slobodna Dalmacija
24. svibanj 2024 13:26