StoryEditorOCM
ZdSelfieOPORAVAK S FAMILIJOM

Vrsaljko fotografijom sa suprugom izazvao ludilo na Instagramu: lijepa Zadranka svojom samozatajnošću još više potpiruje znatiželju javnosti

Piše PSD
11. ožujka 2019. - 23:37
vrs

 

Nikad u životu sve nije crno ili bijelo. Koliko god je nezgodna i neugodna ozljeda Šimu Vrsaljka dovela do operacije lijevog koljena i pauze od uzbuđenja na nogometnom terenu, toliko je ipak dobio uvijek željenu priliku da više uživa sa svojim 7-mjesečnim sinom Brunom i suprugom Mateom - piše Slobodna Dalmacija.

Kad je njegova srednjoškolska ljubav u lipnju prošle godine u zagrebačkoj klinici na svijet donijela njihovo dijete, Vrsaljko je bio na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rijeci. Uz Dalićevo dopuštenje "picao" je treninge da bi pojurio ususret svojoj maloj obitelji.

Matea i Šime Vrsaljko u siječnju su krstili sinčića, a objavama na društvenim mrežama inače (na žalost svojih obožavateljica) inače ne osobito skloni reprezentativac, razotkriva koliko uživa sa svojom obitelji i da upravo prolazi posebno nježno razdoblje.

Objavu fotografije sa suprugom na Instagramu komentiralo je gotovo pet stotina pratitelja, komplimentirajući naočitom paru. 

Zadranka Matea Vrsaljko, djevojačkog prezimena Kedžo, uvijek potpiruje znatiželju javnosti i stoga što nije jedna od onih supruga nogometaša koje se vole eksponirati i koje su vrlo aktivne na društvenim mrežama.
Samozatajnost je njezino obilježje, zbog čega je svi promatraju s još više zanimanja.

23. travanj 2024 16:17