StoryEditorOCM
ZdSelfieLUCIJA LUGOMER RUŠI SVE PREDRASUDE

Pogledajte što je objavila na društvenim mrežama i izazvala oduševljenje pratitelja

Piše PSD
14. studenog 2017. - 20:24
22221215_1431719216897224_5655476630290694144_n

Ne znamo vrijedi li to samo za njene pratitelje, ali Lucija Lugomer u zadnje vrijeme oblikuje mišljenja i pomiče granice više nego ijedna naša poznata dama. Prelijepi plus size model pritom ruši sve predrasude, na čemu su joj posebno zahvalne njene punije obožavateljice koje se ne srame svojih oblina.

Ovoga puta osvojila je naklonost svoje 'publike' odjenuvši provokativni crveni kompletić. Topić na volane i pripijene hlače u istoj boji Luciji stoje kao saliveni, a 'look' je zaokružila bež sandalicama i 'chokerom' kao jedinim modnim dodatkom.

Ono što je mnoge iznenadilo odabir je make-upa, a vjerujemo da će ga iskopirati samo najhrabrije. Iako je već nekoliko sezona popularan, crni ruž za usne definitivno ne pristaje svakome, ali Luce ga je ovdje iznijela upravo onako kako treba.

Odjeća, šminka, figura... Pratitelji jednostavno nisu znali što prvo pohvaliti, pa su našu manekenku zasuli komplimentima i pohvalama, a ona im je svima uredno zahvalila na tome. Da brine o svojoj vojsci obožavatelja, jasno je iz Lucijine aktivnosti na društvenim mrežama, pa im ni ovoga puta nije ostala dužna.

"Draga moja koji nam je sljedeci šok !!! Sve bolje od boljeg! Omg ljubomorna sam ali u pozitivnom smislu...!!! Obaraš sve rekorde i rušis sve granice!", komentirala je oduševljena pratiteljica.

"Preljepa. Jedna predivna osoba puna samopuzdanja i uvijek pozitivna, samo tako nastavi jer savršena si!", uzvratila je druga.

"Samo naprijed sa fotkama i u radu! Nek patnici se doma guše na svaki uspjeh koji ti dođe, jer se vidi da puno radiš i da s guštom to obavljaš"

Ipak se pratiteljicama najviše dopao outfit koji im je Lugomer iznijela, pa je opći zaključak mnogobrojnih komentara kako joj "savršeno pristaje crvena boja".

26. travanj 2024 14:52