VIDEO: NOVI SPOT ZAGREBAČKE PJEVAČICE Lana Jurčević snimila "haj lajf" u Zadru - prodavala sladoled, plesala sa svatovima i kupala se na rivi

VIDEO: NOVI SPOT ZAGREBAČKE PJEVAČICE

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je na društvenim mrežama najavila tri pjesme sa svog novog albuma i upitala fanove za koju misle da će biti najveći hit. Kako su mišljenja bila podijeljena, Lana je napravila neočekivanu stvar i snimila tri različita spota potpuno drugačijih stilova na tri različite lokacije u Hrvatskoj. Jedna od lokacija je i grad Zadar za poletnu pjesmu 'Daj da plovimo (haj lajf)'.

Dok šeta Kalelargom i rivom, kroz Varoš, pijacu, Forum i u vožnji barkom Lana pjeva o ljepoti života i mjestu gdje su svi dobre volje. U spotu joj se pridružio i nadareni zadarski tenor Duje Stanišić s klapom Maslinom. Spot je u tri dana uspio snimiti i režirati 19- godišnji Zadranin Joshua Čirjak.

- Želim reći VELIKO hvala dečku od samo 19 godina, takvom oku i talentu koji je snimao s nama danima ovaj meni toliko drag, ljudski video. Preponosna na sve mlade, drage i ambiciozne ljude!, napisala je danas Lana Jurčević na svom Instagram profilu.

 

 

Naslovnica ZDtube

Najčitanije