StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: NAKON PUNE DVIJE GODINE RADA OBJAVLJENA JE BAJKA O VELIKOM PRIJATELJSTVU

Pogledajte „Snježni ljiljan“, prvi zadarski crtano-animirani film!

Piše Alen Pračić Aron
3. ožujka 2018. - 10:19
snježni ljiljan 33

Budući da nas je nakon šest godina nakratko posjetio snijeg, ekipa „Zadarskog Animiranog Kutka“ odlučila je svom gradu, ali i svim ljubiteljima crtanog filma pokloniti na gledanje prvi zadarski crtano-animirani film „Snježni ljiljan“, u trajanju od 40 minuta.

Autorica ovog u potpunosti zadarskog  projekta je slikarica Gordana Pazman koja je ujedno animirala crtane likove dok je Alen Pračić Aron skladao glazbu. Crtani film se radio pune dvije godine i predani je rad nekolicine glumačko likovnih ali i glazbenih entuzijasta, naših sugrađana, Snježane Bencarić, Renata Pizeka, Anći Miletić, Ane Fabijanić, Giovanne Sutlović...

Završen je 2012-te, baš te snježne godine. Tad nismo znali gdje sa takvim filmskim ostvarenjem, već smo ga prikazivali prijateljima i njihovim obiteljima. Veliki broj dobrih kritika ponukao nas je da naš rad što prije prezentiramo široj javnosti.

Kako je prošlo par godina u pokušajima da ovaj crtani film ugleda svjetlo dana, dosjetili smo se načina na koji bi svi ljubitelji crtanog filma bili upoznati sa našim radom. Otvaranje YouTube kanala - Zadarski Animirani Kutak bio je pravo rješenje. Na ovom će se kanalu moći vidjeti cjelokupni dosadašnji rad naše ekipe.

Pogledajte malu bajku o velikom prijateljstvu!

26. travanj 2024 15:49