StoryEditorOCM
S mora i krajaKOD ‘TUNELA SMRTI‘

Policija otkrila stravične detalje nesreće na Dalmatini: vozač ST-automobila i Crnogorac ispali iz vozila i poginuli

Piše Zadarski.hr
27. veljače 2024. - 09:45

Prema rezultatima očevida i dosada prikupljenim saznanjima, sumnja se kako se prometna nesreća na autocesti A1, između tunela "Sveti Rok" i ulaza u tunel "Ledernik", u smjeru Zadra i Splita, dogodila nakon što je vozač automobila splitskih registracijskih oznaka izletio na zemljanu površinu između dvaju kolnika Dalmatine.

Nakon toga se vozilo nekontrolirano vratilo na kolnik i u zanošenjenjem je prešlo cestu i udarilo prednjim dijelom u kamene stijene na suprotnoj strani gdje se odbilo te se nastavilo višestruko nekontrolirano rotirati.

- Prilikom rotiranja automobila, na kolnik su ispali vozač i putnik, 37-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji državljanin Crne Gore, koji nisu koristili sigurnosni pojas. Od zadobivenih ozljeda, vozač i putnik su smrtno stradali na mjestu događaja.

Policijski službenici u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom u Zadru, nastavljaju s daljnjim prikupljanjem i utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti ovog događaja - naglašavaju iz Policijske uprave zadarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 07:14