StoryEditorOCM
ShowbizSASVIM OTVORENO

Sofia Vergara priznala: ‘Moje divovske grudi i moje tijelo otvorili su mi vrata, bile su moja putovnica za svijet...‘

Piše SCENA SD
26. siječnja 2024. - 20:18

Zvijezda "Moderne obitelji" Sofía Vergara (51) u intervjuu za španjolske dnevne novine "El Pais" sasvim je iskreno govorila o čimbenicima uspjeha svoje međunarodne karijere. Svoje "gigantske grudi" i svoju "zapanjujuću figuru" opisuje kao ono što joj je pomoglo da se probije.

image

Sofia Vergara

Vem/miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vem/miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

U intervjuu za "El Pais", Vergara se osvrće na početke svoje karijere. Prvi put je postala svjesna učinka svog pojavljivanja na druge kada su je pratili pogledi dječaka u srednjoj školi. Jedan od njezinih obožavatelja: Joe Gonzalez, za kojeg se udala 1991. u dobi od 18 godina. Bivša manekenka privukla je pozornost cijele zemlje u Kolumbiji putem reklame za Pepsi. Sa sporednom ulogom u komediji "Puno nevolja" zajedno s Timom Allenom (70) i Reneom Russom (69), Kolumbijka je krenula u Hollywood 2002. godine. U to je vrijeme njezin jedini sin Manolo, rođen 1991. godine, imao već jedanaest godina, a Vergara se razvela od svoje srednjoškolske ljubavi Joea, oca njezina sina.

image

Sofia Vergara

Romain Maurice/Getty Images Via Afp

Dugo je živjela u Hollywoodu kao samohrani roditelj. Godine 2000. dijagnosticiran joj je rak štitnjače, ali je uspješno liječen. Uslijedio je drugi brak s kolegom glumcem Joeom Manganiellom (47). Njezin brak s njim raspao se zbog neispunjene želje njezina muža da ima djecu. "Htjela sam biti baka, ali više nisam htjela biti majka", rekla je Vergara.

‘Moje divovske grudi i moje tijelo otvorili su mi vrata, bile su moja putovnica za svijet kada sam imala 20 godina kada sam počela kao model, ali danas imam 51 godinu i još uvijek sam tu‘, izjavila je u intervjuu koji prenosi DailyMail te dodala: ‘Ima žena koje su ljepše, mlađe, koje imaju veće grudi i bolje tijelo od mene, ali ja sam i dalje tu jer sam pokazala da mogu ostati.‘

image

Sofia Vergara

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:26