StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSVE OBJASNILA

Sofia Vergara traži momka: ‘Želim da ima djecu, da bude u pedesetim godinama. Ne mora imati više novca od mene...‘

Piše SCENA SD
6. veljače 2024. - 16:56

U novoj sezoni podcasta Vicky Martín Berrocal, ‘A solas con‘, gostiovala je kolumboijska glumica Sofíja Vergaro, koja je s dizajnericom vodila zanimljiv razgovor: Sofija je opisala kakav bi bio njezin idealan muškarac.

"Voljela bih imati španjolskog momka, volim Španjolce, jako se dobro slažem s njima", rekla je glumica prije nego što je detaljno predstavila karakteristike koje bi voljela da ima njezina nova ljubav.

"Želim da ima djecu, da bude u pedesetim godinama, da bude zadovoljan svojom karijerom, da bude uspješan", dodala je, prije nego što je vrlo jasno dala do znanja da "ne mora imati više novca od mene, ali mora imati isto. Ako ima više, to je dobro, neću se žaliti, ali ne manje." Na kraju je napomenula da joj je važna i tjelesna građa: "Ne mora biti lijep, ali mora se brinuti o sebi. To ne mora biti Brad Pitt", našalila se.

Ekonomsko pitanje je, kao što je Sofía Vergara jasno dala do znanja tijekom intervjua, između šala i šala, važna osobina za glumicu, koja vjeruje da novac ne donosi sreću, već olakšava stvari. Zapravo, na pitanje "što Sofija treba da bi biti sretna?", glumica je odgovorila: "Novac, volim ga", izazivajući spontani smijeh Vicky Martín Berrocal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:52