StoryEditorOCM
Crna kronika‘pao‘ provalnik

U suradnji šibenske i vodičke policije uhićen serijski lopov, evo gdje je sve ‘operirao‘

Piše Šibenski.hr
25. kolovoza 2023. - 08:44

U suradnji policijskih službenika Policijske postaje Šibenik i Policijske postaje Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za tri teške krađe i krađu, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je osumnjičeni od 14. do 22. kolovoza, radi pribavljanja imovinske koristi, počinio četiri krađe.

Najrpije je, 14. kolovoza u večernjim satima u Murteru provalio u stan na katu obiteljske kuće 22-godišnjaka odakle je otuđio novčani iznos od 500 eura.

Dan kasnije je u popodnevnim satima u Lađevcima provalio u obiteljsku kuću 45-godišnjaka odakle je otuđio novac i više komada nakita, ukupne vrijednosti oko 5.000 eura- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibensko-kninske policije.

Prema njegovim riječima, 45-godišnji lopov je 17. kolovoza u jutarnjim satima u Dragišićima provalio u obiteljsku kuću 53-godišnjaka odakle je otuđio novac, više komada nakita i parfem, ukupne vrijednosti oko 4.500 eura-

Na koncu, 22. kolovoza u podnevnim satima u Lozovcu je ušao u stan 35-godišnjakinje odakle je otuđio 70 eura, a potom je uhićen.

- Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- rekao je policijski glasnogovornik.

03. svibanj 2024 15:36