StoryEditorOCM
KalelargaDOLIJAO KRADLJIVAC

Uhvaćen 28-godišnji serijski provalnik: evo što mu je sve zapelo za oko. U Mekoj Dragi ukrali krovnu građu...

Piše Zadarski.hr
25. studenog 2021. - 10:08

Zadarski su policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je početkom listopada 2021.godine na Polačišću u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio dva parfema i kozmetičke preparate, vrijednosti preko 2 tisuće kuna. Osim toga, sumnjiči ga se da je početkom listopada u Zadru na predjelu Smiljevca provalio u ugostiteljski objekt odakle je otuđio novac te veću količinu raznog pića, nakon čega se s otuđenim predmetima udaljio do obližnje trgovine gdje je pokušao provaliti u čemu nije uspio.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu ove godine u Ulici fra Gjergje Fishte pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva.

U Obrovcu je dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 47,41 i 38 godina, koje se sumnjiči da su 22. studenog ove godine u Mekoj Dragi na obrovačkom području otuđili krovnu drvenu građu ( daske i grede) u vlasništvu 65-godišnjaka, vrijednu oko 15 tisuća kuna.

Dvojica hrvatskih državljanina u dobi od 20 i 21 godinu su osumnjičeni da su u vremenu od 20. listopada do počeka studenog ove godine u Benkovcu provalili u hladnjaču u vlasništvu 39-godišnjaka odakle su posjekli i otuđili veću količinu bakrenih električnih instalacija čime su ga oštetili za više tisuća kuna.

26. travanj 2024 10:10