StoryEditorOCM
Splitveliki interes

Fotoklub Split u petak vodi na novi foto safari, i to u istraživanje i otkrivanje splitskih voda. Svi su pozvani

Piše split sd
20. ožujka 2024. - 11:11

Fotoklub Split u ovoj godini krenuo je s novim mini-programom "Foto safari" koji je kod Splićana i Splićanki izazvao neviđen interes. Prvi "Foto safari" održan je krajem veljače i điralo se tada po Velon Mistu uz sjajno vodstvo turističke vodičice Božidarke Šćerbe Haupt i legendarnog Feđe Klarića. Iako su organizatori broj sudionika planirali ograničiti na 15, interes je bio toliki da je na kraju u šetnji sudjelovalo 30-ak ljudi.

Ovaj petak u 16:30 sati, prigodno na Svjetski dan vode, Fotoklub vas vodi na novi foto safari, i to u istraživanje i otkrivanje splitskih voda. Turu će voditi turistička vodičica Gabrijela Terze, uz podršku potpredsjednika Fotokluba Split, Vicka Vidana.

Sudjelovanje je besplatno, a mjesto je potrebno osigurati najavom na e-mail adresu: info@fotoklubsplit.hr.

Ali, valja vam požuriti, jer kako doznajemo - mjesta su gotovo pa već popunjena! 

- Inače, program foto safarija zamišljen je kao otkrivanje nepoznatog o poznatom, odnosno upoznavanje grada, lokalne zajednice, kulturne i povijesne baštine uz stručno vođenje licenciranih turističkih vodiča te sudjelovanje članova Fotokluba Split koji sa svoje stručne strane priču o gradu upotpunjuju savjetima o fotografiji, razgovoru o motivima, kadrovima, kompoziciji, ali i najpoznatijim splitskim fotografima i fotografijama. Poželjno je da sudionici na safari šetnju ponesu fotoaparat te uz zajedničko druženje i istraživanje zabilježe ljepote našega grada - objasnili su iz Fotokluba Split. 

Program Foto safari dio je ‘‘Redovnog godišnjeg programa udruge Fotoklub Split za 2024.‘‘ koji se financira sredstvima Zaklade Kultura nova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:36