StoryEditorOCM
SportIZ BICIKLISTIČKOG KLUBA ZADAR

Maja Perinović najbolja juniorka Hrvatske!

Piše Ivica GJERGJA
13. siječnja 2018. - 13:42
Maja Perinović

Priznanje za dugogodišnji uspješan i kvalitetan rad sa mladim kategorijama došlo je od strane Hrvatskog biciklističkog saveza, Biciklističkom klubu Zadar. Naime, nakon još jedne uspješne natjecateljske sezone u kojoj su članovi BK Zadar osvojili 14 odličja na državnim prvenstvima i tri odličja u poretku Kupa Hrvatske, Maju Perinović proglasili su biciklistom godine. Sa tri naslova državne prvakinje osvojena u 2017., te desetim mjestom sa ženskog juniorskog prvenstva Europe u Danskoj, Maja je apsolutno zasluženo ponijela taj epitet koji je Savez prvi put u povijesti dodijelio jednoj hrvatskoj juniorki, na što su u klubu ponosni.

- Posebno će sve naše članove razveseliti i nagrada Biciklističkom klubu Zadar koji je također po prvi put izabran za najbolji cestovni biciklistički klub Hrvatske u 2017. Prešli smo brojku od stotinu osvojenih odličja na državnim prvenstvima Hrvatske i u kojoj je u dresu reprezentacije nastupilo sedam naših biciklista i biciklistica – kaže nam tajnik uspješnog kluba Neven Pavić.

Nagrade će biti dodijeljene na ceremoniji proglašenja pobjednika na Državnom prvenstvu u ciklokrosu koje će se u nedjelju, 14.siječnja, održati u Puli. Na ciklokrosu će boje kluba u natjecateljskim kategorijama braniti Ivan Grgić (U-23), Maja Perinović (U -23), Lovro Matek (U-19), Toni Srbić (U-19), Karla Kožić (U-19), Paulo Grgić (U-15), Roko Dokoza (U-15), Marko Bilosnić (U-14), Slavka Barešić (U-14), Teo Radaš (U-11), te Ante Radić (VET A) i Neven Pavić (VET C) među veteranima.                                                                   

26. travanj 2024 06:23