StoryEditorOCM
TribinaREAGIRANJE - MATE ZORICA MO MASLINA:

Gospodin Tokić treći put gubi izbore u kvartu i omalovažava rad Mjesnog odbora, evo što smo sve napravili za građane...

Piše Mate Zorica
24. prosinca 2018. - 19:02
B (11).JPG

Priopćenje za javnost Mate Zorice, predsjednika MO Maslina, prenosimo u cijelosti:

Poštovani molimo vas da objavite demanti na članak gospodina Senada Tokića na vašem portalu objavljeno 24.12 2018. Ovim putem vas obavještavamo da se osnovao novi Mjesni odbor koji je sastavljen od 3 vijećnika nezavisne liste Za kvart i 2 vijećnika HDZ, a oporbu čine SDP i Akcija mladih sa po jednim vijećnikom. Gospodin Tokić koji je nositelj liste Akcije mladih u našem kvartu po treći put gubi izbore i omalovažava rad Mjesnog odbora.

Gospodine Tokiću, mi smo za naš kvart i naše građane potakli prvi Gradsku upravu prije 8 godina kad smo došli na vlast, a do tad ste vi bili vlast pa ćemo vas podsjetiti što smo sve i napravili u tih 8 godina. Potakli da se asfaltiraju ulice koje su bile bijeli put, promjenili rasvjetu u puno ulica u našem Mjesnom odboru, cestu Put Bokanjca uspjeli dovesti u red gdje više nema ni ozljeđenih ni umrlih, a prije toga bilo je preko 20 stradavanja pješaka i djece koja idu iz škole Bartula Kašića autobusom na Bokanjac.

Postavile su se i autobusne čekaonice kojih nije bilo. Promijenile su se klupe u parkovima na Meladi. Napravilo se bućaliste za nas starije mještane kod škole. Potakli smo sportske termine u dvoranama za rekraciju naših mladih. Otvorili smo muzičkom ansamblu prostor Mjesnog odbora da ljudi mogu napraviti i muzičku probu prije svojih nastupa itd. 

Sudjelovali smo i u pomoći obitelji u susjednom kvartu Plovanija koji je ostao skoro bez djece, nas pet je kupilo keramiku i doniralo čovjeku. Tako isto u poplavi koja je zadesila Novi Bokanjac, pomogli smo jednu obitelj s istom stvari. Tržnicu smo potakli da se napravi jer za vašu informaciju bila bi ukinuta, a od te tržnice živi 7 obitelji koji još čekaju preseljenje na Novu trznicu, a vi ste to nazvali buža, ali ste isto tako polijepili plakate prije izbora da se vidi da ste vi tu sudjelovali u nečemu za razliku od Nezavisnih koji su za tu tržnicu išli bar 50 puta da bi se napravila.

Poštovani građani naše Masline, sretan vam Božić sa puno blagostanja, ljubavi i srece i sretna vam 2019. godina da vam bude uspješna.

Predsjednik Mate Zorica sa vijećnicima MO Maslina

26. travanj 2024 08:02