StoryEditorOCM
Crna kronikadvije skupine

Nova akcija USKOK-a i policije: u tijeku uhićenja više osoba na području Zagreba. Doznaje se o čemu je riječ

Piše Vijesti SD, Marin Dešković/JL
8. travnja 2024. - 09:07

NOVIJE: 

Jutarnji.hr doznaje kako su osobe uhićene zbog sumnji da su prilikom uvoza automobila krivotvorili dokumentaciju te utajivali porez.

Radi se o dvije skupine osumnjičenika, nad kojima su se nekoliko mjeseci provodili tajni izvidi, da bi se jutros krenulo u akciju njihovoga uhićivanja i pretraga njihovih stanova.

image

aa aa

----------------

USKOK je izvijestio kako su u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji koje provodi PU zagrebačka u koordinaciji s USKOK-om.

"Navedene radnje provode se na području Zagreba u odnosu na dvije skupine osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela protiv gospodarstva", izvijestili su.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnim slučajevima o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, dodaju.

Kriminalističkim istraživanjima obuhvaćeno je više hrvatskih državljana i pravnih osoba, objavila je policija.

Nakon provedenih kriminalističkih istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene pritvorskom nadzorniku te će podnijeti kaznene prijave Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 11:27