StoryEditorOCM
KalelargaDENIS KARLOVIĆ:

"Dimitrov je ne mečeve dolazio s jahte i nije se previše družio s ljudima, a Goran se testirao usput jer je imao probavnih tegoba"

Piše P.O.
21. lipnja 2020. - 21:44

Organizacijski odbor zadarskog Adria Toura večeras je održao sastanak na kojemu je, nakon kontakta s nadležnim službama, zaključeno da svi gosti koji su u Zadar stigli iz inozemstva mogu otputovati u svoje zemlje i tamo se javiti epidemiolozima.

-Šok je veliki. Žao mi je organizatora, igrača i publike koja se odazvala ovom događaju, ali, pogotovo s obzirom da smo se od početka pridržavali epidemioloških mjera, morao se povući ovakav, odgovoran potez, izjavio je direktor Višnjika Denis Karlović pojašnjavajući zbog čega se Goran Ivanišević na koronu testirao prije tri dana.

-Goran je imao nekih probavnih tegoba i loše se osjećao, pa se usput testirao i na koronu iako nije imao nikakvih simptoma tog oboljenja, ali je bio negativan. Nitko drugi od igrača ili ljudi uključenih u organizaciju nije imao simptome, kaže Karlović koji nam je rekao da će i on vrlo brzo otići na testiranje.

-Nisam bio u neposrednom kontaktu s Gregorom Dimitrovim. Sreća je što je bugarski tenisač bio smješten na jahti, pa je dolazio samo odigravati utakmice i na Višnjiku se nije previše družio s ljudima, zaključio je Denis Karlović.

Dimitrov je ipak odigrao jedan meč, sudjelovao na Kids Dayu na Forumu, a bio je i siduonik utakmice sa zadarskim košarkašima.

24. travanj 2024 22:46