StoryEditorOCM
KalelargaAKTUALNI SAT

Irena Dragić otkrila da SDP zbog načina financiranja škole na Novom Bokanjcu priprema kaznenu prijavu protiv Branka Dukića za zloporabu ovlasti

Piše P.O.
10. svibnja 2022. - 11:28

Po informaciji koja je strigla do mene, zadarski nadbiskup je od Vatikana zatražio nadogradnju škole na Novom Bokanjcu, pa me zanima hoće li i tu model sufinanciranja ostati isti kao kod izgradnje škole. Ako je to točno, to znači da crkva ima novca, pa se pitam zašto prije toga nisu vratili kredit Gradu Zadru, pitala je na Aktualnom satu gradska vijećnica SDP-a Irena Dragić.

Dragić je od gradonačelnika Branka Dukića zatražila pismeni odgovor i to zbog toga što, kako je rekla, SDO priprema kaznenu prijavu zbog zloporabe dužnosti na štetu građana.

-Nadbiskupija želi omogućiti nastavu u jednoj smjeni i nastoje proširiti školsku zgradu, ali po onome što mi znamo, prema gradskoj upravi nisu pokrenuli to proširenje, odgovorio je gradonačelnik Dukić kojemu su zasmetali jal, mržnja, zavist i prijetnje na sjednicama Gradskog vijeća. Da se promijeni sustav, svi bismo završili u zatvoru, rekao je Dukić.

05. svibanj 2024 00:07