StoryEditorOCM
KalelargaNEW YORK, NEW YORK

Mate Nižić: „Zadarski.hr, možete mi samo cipele čistiti”; Zvonimir Nižić Grof: „Ispričavam se zbog svog sina...”

Piše I.N.
27. listopada 2023. - 21:20

Dopisništvo Slobodne Dalmacije u Zadru i redakciju portala Zadarski.hr danas je nazvao poznati zadarski poduzetnik Zvonimir Nižić Grof. Tražio je našeg izvršnog urednika Ivicu Nevešćanina kako bi se ispričao u ime svoga sina, Mate Nižića, koji ovih dana, u društvu gradonačelnika Branka Dukića i direktora Turističke zajednice grada Zadra Marija Paleke, te još nekoliko Zadrana, boravi u New Yorku.

- Želim se ispričati u ime svoga sina zbog onoga što je o vama objavio na društvenim mrežama – kazao nam je Zvonimir Nižić.

Gospodinu Nižiću smo se zahvalili na pozivu i rekli da nema potrebe da se ispričava u ime sina jer je njegov sin punoljetan i odgovoran za svoje postupke, no on je na isprici inzistirao jer mu sin trenutno nije tu, nego na putu. 

Mate Nižić je na Instagram profilu objavio nekoliko postova u kojima je vrijeđao i omalovažavao novinare i portal Zadarski.hr. 

„Ove članke po zadarskom.hr... Bravo... možete mi samo cipele čistiti” jedna je od takvih objava.

Objave su nastale nakon što je spomenut u razgovoru s direktorom Palekom, kojeg je Zadarski.hr objavio u četvrtak. Nižić se našao u novinarskom pitanju jer su se na društvenim mrežama pojavile njegove slike iz New Yorka u društvu gradonačelnika Dukića i direktora Paleke, a nas je zanimalo je li i oni dio delegacije i pokriva li Turistička zajednica i njegove troškove puta i boravka. 

Paleka je rekao da je Mate Nižić došao u New York u vlastitom aranžmanu te da je za potrebe eventa kojeg je TZ organizirala Nižić omogućio usluge chefa Saše Begana iz svog restorana ”Foša”.

image

Instagram objava Mate Nižića

Instagram/Slobodna Dalmacija
27. travanj 2024 16:29