StoryEditorOCM
KalelargaČESTITAMO!

Mladen Malta je danas dobio najvišu nagradu HOK-a ‘Zlatne ruke‘! "Od srca zahvaljujem kolegama..."

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2022. - 18:28

Hrvatska obrtnička komora (HOK) u petak je svečanom akademijom obilježila Dan HOK-a i 170 godina organiziranog obrtništva u Hrvatskoj te dodijelila nagrade i priznanja najboljima u obrtništvu, a akademiji je kao njezin pokrovitelj prisustvovao i hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Na Akademiji su sedmorici obrtnika uručene nagrade HOK-a „Zlatne ruke” - Mladenu Malti iz Zadra, Ivanu Ćibariću iz Ivanca, Mihu Hendiću iz Dubrovnika, Višnji Loparić iz Lobora, Aleksandru Oparovu iz Rijeke, Gabrijeli Mariji Patačko iz Bjelovara i Mariji Suboti iz Zagreba.

image

Mladen Malta dobitnik priznanja Zlatne ruke Hrvatske obrtničke komore

Fb/Slobodna Dalmacija

Dodijeljeno je i sedam plaketa „Zlatne ruke”, dvije majstorske diplome te nagrade HOK-a i Ministarstva gospodarstva "Šegrt Hlapić" najboljem učeniku strukovne škole Antonelu Horvatu iz Križevaca, najboljem mentoru Daliboru Čermaku iz Bjelovara te najboljoj školi Strukovnoj školi Đurđevac.

- Na danas održanoj svečanoj Akademiji Hrvatske obrtničke komore nagrađen sam najvišim priznanjem "Zlatne ruke" s poveljom. Od srca zahvaljujem kolegama iz Upravnog odbora Udruženja obrtnika Zadar koji su me predložili i kolegama iz HOK-a koji su mi dodjelili nagradu - objavio je Mladen Malta na svojoj FB stranici.

Mladen Malta istaknuo se kao dugogodišnji predsjednik Obrtničke komore u Zadru, a ostat će zapamćen i kao jedana od najboljih vijećanika u Gradskom vijeću Grada Zadra od samostalnosti Hrvatske.

image

Mladen Malta dobitnik priznanja Zlatne ruke Hrvatske obrtničke komore

Fb/Slobodna Dalmacija
29. travanj 2024 23:17