StoryEditorOCM
KalelargaVUČETIĆ ODGOVORIO DUKIĆU

"Ovo Gradsko vijeće štiti javne interese, a HDZ-ovci se ne mire s demokracijom jer im onemogućava njihov koruptivni refleks"

Piše Zadarski.hr
18. rujna 2022. - 21:12

Ubrzo nakon što je Zadarski list objavio intervju s gradonačelnikom Brankom Dukićem na svom mu je Facebook profilu odgovorio predsjednik Gradskog vijeća Marko Vučetić

- Činjenica je kako ovo Gradsko vijeće ne funkcionira najnormalnije. Većina gradskih vijećnika vodi svoju politiku, a zajedničko im je tek biti protiv svega što pred njih stavi gradonačelnik jer je on »HDZ«. A zaboravljaju i kako su građani na istim izborima jasno dali povjerenje meni, potvrdivši me još jednom za gradonačelnika. Uvijek se trudim graditi, nikada rušiti. U svakom slučaju, izbori su uvijek opcija. Pogotovo ako se ovakvo stanje i način donošenja odluka nastavi, izjavio je Dukić smatrajući Vučetića "pokroviteljem nereda" u Gradskom vijeću.

- Govoriti o bezizlaznoj situaciji u Gradskom vijeću nakon što sam mu pokazao izlaz, kroz koji je i prošao, može samo Branko Dukić. Ovo Gradsko vijeće štiti javne interese, privatni interesi nemaju ulaz, jamčim im izlaz. Zadarski HDZ-ovci su sada u fazi anarhije, ne mire se s demokracijom, demokracija im onemogućava demonstriranje njihovog, sudskom presudom čitavoj stranci utvrđenog, koruptivnog refleksa. Ja sam im pokazao izlaz, a o građanima ovisi hoće li ovi anarhisti s koruptivnim refleksom dobiti i trajni izgon iz javnog života, ne samo u Zadru nego u RH, objavio je u "odgovoru" Marko Vučetić.

26. travanj 2024 03:33