StoryEditorOCM
KalelargaEVO ŠTO JE BILO

Radeta na Facebooku objasnio što se dogodilo sa staklenom pločom na Trgu Petra Zoranića, ali i kazao kako bi pročelnik Dujela to trebao znati!

Piše I.I.
24. kolovoza 2020. - 20:03

Nakon što smo na Zadarski.hr izvijestili o puknuću staklene ploče na Trgu Petra Zoranića i nakon što je pročelnik gradskog odjela komunalnih djelatnosti Robertino Dujela za medije izjavio kako ne zna što se točno dogodilo te tko je i na koji način razbio staklenu ploču, gradski vijećnik SDP-a Daniel Radeta je na svom Facebooku objasnio što se dogodilo, ali i napomenuo kako bi to pročelnik Dujela trebao znati zato što o cijelom slučaju postoji i policijski zapisnik. 

Gradski vijećnik i predsjednik gradskog odbora SDP-a Radeta navodi kako ploču nije razbio nitko od sugrađana, a niti vozilo već pijani strani državljanin koji je nakon intervencije policije i prije napuštanja RH štetu morao i platiti.

- Pročelnik Robertino Dujela bi trebao znati da je stakleni panel, prema policijskom zapisniku, razbijen 12.7.2020. godine oko 4:45. Ploču je bocom razbio jedan iz grupe turista iz Austrije, napisao je Radeta dodajući kako je policija brzo intervenirala te je grupa turista ubrzo izvedena pred sudca za prekršaje. Istima je naknadno naplaćena kazna i trošak sanacije razbijene ploče, a radi se o poprilično visokom iznosu (oko 30.000,00 kuna). Pohvale policijskom službeniku na brzoj i efikasnoj reakciji!, napisao je Radeta. 

04. svibanj 2024 15:14