StoryEditorOCM
KalelargaBESKRAJNI DAN

Radovi su u Sutomiškoj trajali dvije godine, prvi sloj asfalta je stavljen prošle godine, a sada je ulica opet raskopana...

Piše I. I.
12. travnja 2024. - 17:12

Ako je ijedna ulica u Zadru imala problema zbog provođenja projekta Aglomeracije Zadar – Petrčane onda je to Sutomiška.

I kad su prošle godine pomislili da su se riješili buke, prašine i blata, uslijedila je nova "triska" tamošnjim stanovnicima. Zašto? Zato jer je ulica ponovno raskopana!

Radovi su u toj ulici, prema tvrdnjama tamošnjih stanara, trajali više od dvije godine, a ulica je nosivi sloj asfalta konačno dočekala u ožujku 2023. godine. Godinu dana nakon, u Sutomiškoj su opet bageri koji su digli asfalt cijelom dužinom jedne strane ulice.

Direktor Odvodnje Grgo Peronja je početkom ožujka za portal Zadarski.hr dao izjavu kako se na tom području radi na projektu "Crpna postaja Park s pripadajućim kolektorima" i kako su se "radovi u Sutomiškoj ulici produžili zbog pada dijela cjevovoda na tlačnoj probi".

Peronja je početkom ožujka ove godine najavio i kako bi asfaltiranje te ulice trebalo biti sredinom ožujka. Sada je gotovo sredina travnja, a asfalt još uvijek nije stavljen.

Je li popravljen problem s dijelom cjevovoda i kada će dio Sutomiške ponovno ugledati asfalt nismo uspjeli saznati jer Peronja na naše pozive u petak nije odgovarao.  

23. svibanj 2024 07:31