StoryEditorOCM
Kalelarga"DRŽAVNI DEMONTERI"?

Saborski odbor za nacionalnu sigurnost: Ćustić i Vrkić nisu privedeni zbog ‘pokvarenih jaja‘ i pavijana! "Kad sam vidio izvješće SOA-e ostao sam paf!"

Piše Zadarski.hr
4. veljače 2022. - 10:14

Na sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, održanoj u srijedu pod presjedanjem Siniše Hajdaš Dončića (SDP), raspravljalo se i o nedavnom policijskom privođenju Mladena Ćustića iz Briševa i Hrvoja Vrkića iz Zadra zbog objavljenih komentara na društvenim mrežama o premijeru Andreju Plenkoviću. Ćustić je napisao da bi ga trebalo na Maslenicu dočekati s pokvarenim jajima, a Vrkić je premijera nazvao pavijanom.

Nekoliko sudionika sjednice Odbora potvrdilo je za Večernji list kako je iz izvješća SOA-e koje su svi sudionici zatvorene sjednice dobili na uvid, jasno kako se u tom slučaju ipak radi o puno više od „trulih jaja” i da je policija ipak imala razloga za privođenje dvojca s područja Zadra.

- Iskreno, ostao sam paf kad sam vidio neke stvari koje pišu u izvješću SOA-e. Nisu zafrkancija – kazao je izvor sa sjednice za Večernji ne otkrivajući detalje.

26. travanj 2024 15:54