StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJSKA PATROLA UHVATILA STAROG ZNANCA

Tri puta je opljačkao benzinsku, otimao je novac po prodavaonicama i u poslovnici lutrije

Piše Zadarski.hr
13. siječnja 2017. - 10:25

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim I.M. iz okolice Zadra kojega je policijska patrola uhvatila nakon počinjenog razbojništva u Ulici Franka Lisice u Zadru.

Radi se o starom policijskom znancu kojega se sumnjiči da je tijekom prošle godine na zadarskom području, prijeteći zaposlenicima nožem, počinio ukupno 12 razbojništava, u kojima je otuđio više desetaka tisuća kuna.

Tako ga se sumnjiči za dva razbojništva u benzinskoj postaji u Ulici 84. gardijske bojne HV u Zadru počinjena u veljači i travnju, kao i za dva razbojništva u benzinskoj postaji u počinjena lipnju prošle godine u Ulici Ante Starčevića, uz uporabu noža, kao i za četiri razbojništva u istoj prodavaonici u Ulici Franka Lisice u Zadru, uključujući i posljednji događaj, kad je i uhićen.

Sumnjiči ga se i za razbojništva u prodavaonici u Ulici Starčevića u siječnju, u prodavaonici u Ulici Jadranska cesta u ožujku, prodavaonici u Ulici dr. Franje Tuđmana u studenom i poslovnici lutrije u Ulici Put Petrića u prosincu.

Materijalna šteta iznosi četrdesetak tisuća kuna, a nakon dovršenog istraživanja 41-godišnjak je, uz kaznenu prijavu zbog razbojništava i teškog ubojstva u pokušaju priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

26. travanj 2024 12:50