StoryEditorOCM
RegionalNAPISANA DVOJEZIČNO

Tiskana turistička brošura Općine Bibinje, donosi veliki broj korisnih informacija; može se preuzeti i u digitalnom obliku

Piše Zadarski.hr
14. srpnja 2022. - 18:38

Turistička zajednica Općine Bibinje predstavila je novi dizajn brenda 'Visit Bibinje' - kreirana je i tiskana nova promotivna brošura u kojoj se na tridesetak stranica mogu pronaći sve potrebne informacije za kvalitetan odmor.

Modernim dizajnom nastojalo se prikazati sve ono što Bibinje čini tradicionalno šarmantnim, što je ujedno i slogan same destinacije.

Svoje mjesto u brošuri pronašle su informacije o povijesti, kulturi, događanjima, plažama, prirodi, nautičkom turizmu i gastronomiji. Prikazane su i informacije o smještaju, te mogućnost korištenja mobilne aplikacije Visit Bibinje, koja omogućuje brz pronalazak smještaja.

image

Brošura Bibinje

Uz sve navedene kategorije, brošura sadrži i kartu mjesta, što je od velike važnosti svim posjetiteljima. Tiskana je dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Brošura se može preuzeti u Turističkoj zajednici općine Bibinje ili u digitalnom obliku na web stranici www.visitbibinje.com.

06. svibanj 2024 19:13