StoryEditorOCM
SportNAVIKNUTI NA MEDALJE

Biciklistički klub Zadar: sedam mjesta na postoljima domaće utrke „62. Velika nagrada 1. svibnja – Memorijal Damir Zdrilić“!

Piše M.K.
31. svibnja 2023. - 09:32

U organizaciji Biciklističkog kluba Zadar održana je cestovna biciklistička utrka „62. Velika nagrada 1. svibnja – Memorijal Damir Zdrilić“ na kojoj su članovi Bk Zadra kao i na prošlogodišnjem izdanju odnijeli pobjede u tri kategorije od devet koliko ih je bilo na programu, Noa Jolić Mustać pobijedio je u konkurenciji kadeta, Tomislav Teofilov među biciklistima do 15 godina i Marta Serapiglia kao jedina kadetkinja na utrci.

image

BK Zadar - Nicolas Gojkovic 2. mjesto

Bk Zadar/Slobodna Dalmacija

Postolje U15 kategorije ispunila su još dva zadarska vozača, Luka Srbić u vremenu pobjednika kao drugi i Ante Barešić kao treći, dok je Roko Škara zauzeo četvrto mjesto. U konkurenciji Veterana C/D  Robert Buterin stigao je do trećeg mjesta.

Među kadetima boje Biciklističkog kluba Zadar branili su još Tomislav Grabić, Teo Radaš i Tonko Jabuka, te zauzeli 4., 6. i 7. mjesto.

image

BK Zadar - kadeti na postolju

Bk Zadar/Slobodna Dalmacija

Rezultat dana za Bk Zadar svakako je drugo mjesto u seniorskoj kategoriji Nicolasa Gojkovića kojem je za 15 sekundi izmakla ukupna pobjeda koja je pripala Ivanu Bratiću iz Bk Dinama.

image

BK Zadar - iz utrke

Bk Zadar/Slobodna Dalmacija

Biciklistički klub Zadar se zahvaljuje svim svojim članovima koji su pridonijeli organizaciji jednog od najstarijih sportskih događaja u našem gradu, postaji prometne policije PU Zadarske na izvrsnom osiguranju, firmi MB Frigo, Hotelu Porto u čijem atriju je održana dodjela nagrada, Gradu Zadru, Zadarskoj županiji, te stanovnicima prigradskih naselja Ploča i Dračevac na strpljenju prilikom prolaska biciklističke kolone.

image

BK Zadar - iz utrke

Bk Zadar/Slobodna Dalmacija

Rezultati su dostupni na slijedećoj poveznici.

05. svibanj 2024 01:35