StoryEditorOCM
SportDOLAZE IZ 25 DRŽAVA

Član Boksačkog kluba Sv.Donat, Zadranin Petar Krešimir Knežević (19), sudjeluje na velikom boksačkom turniru u Beogradu

Piše Ivica GJERGJA
29. ožujka 2023. - 19:42
Na fotografiji: borba u kategoriji do Light Middle do 71 kg, Kresimir Petar Knezevic i Marijan Vujevic  Vanesa Pandzic/Cropix

Reprezentativac i najbolji boksač s nedavnog Prvenstva Hrvatske u kategoriji do 71 kg, Petar Krešimir Knežević (19), član „Svetog Donata“ iz Zadra, sudjeluje s jednom boksačicom i kolegom iz reprezentacije na 60-tom Međunarodnom turniru „Beogradski pobjednik“. Na turniru u Beogradu je preko 200 boksača i boksačica iz 25 država, a pored Petra Krešimira tu su Sara Beram (63 kg) i Gabrijel Debanić (75 kg).

Kneževiću i Debaniću ovi nastupi u vrhunskoj konkurenciji sigurno je da će biti višestruko korisni za iskustva na međunarodnoj sceni. Također će im poslužiti za pripremu za velika natjecanja ubuduće. Sari, koja je brončana sa EP u Budvi, bit će ovo test kako dalje. Pred odlazak Petar Krešimir Knežević nam je kazao:

- Dobro sam se spremio za ovaj međunarodni turnir koji obiluje samo vrhunskim borcima. Idemo bez nekog opterećenja, no u ringu ćemo dati sve od sebe kako bi dostojno reprezentirali našu Hrvatsku. Još ne znam s kim boksam, no duboko sam unutra pa je protivnik manje bitan. Iskustvo s ovog turnira će nam svima dobro doći, kazao nam je Petar Krešimir.

07. svibanj 2024 11:45