StoryEditorOCM
SportTAEKWANDO

Članovi TKD Plovanija nastupili su na Otvorenom Prvenstvu Herceg Bosne, svo troje s vraćaju s medaljama

Piše I. Gjergja
4. prosinca 2023. - 14:17

Članovi TKD Plovanija nastupili su na Otvorenom Prvenstvu Herceg Bosne održanom u Širokom brijegu, njih troje predvođeni trenerom Antonijem Čačićem. U konkurenciji kadeta do crnog pojasa nastupili su Nandor Nagyvari i Rudolf Stura i juniorka Lucia Ražnjević.

Kadeti su ostvarili vrhunske rezultate: Nandor Nagyvari osvojio je prvo mjesto i zlatno odličje, Rudolf Stura osvojio je drugo mjesto i srebrno odličje. Juniorka Lucia osvojila je drugo mjesto osvojivši - srebro. U njenoj kategoriji natjecala se i državna prvakinja BiH, ali je Lucia  ostvarila bolji plasman, a time iskazala bolje poznavanje tehnike. Ukupno kao Klub TKD Plovanija je na ovom natjecanju osvojila ukupno ekipno 3. mjesto.

-Ostvarenim rezultatima smo zadovoljni, a kako za nas nema stajanje već danas nastavljamo pripreme za nadolazeće natjecanje u Zagrebu. Nakon Zagreba nastavit ćemo u klubu raditi, trenirati i polagati za više pojaseve. Mogu reći da smo u posljednja dva mjeseca bili jako aktivni pa smo „odradili“ šest natjecanja i ostvarili jako dobre rezultate. Veselimo sa dolasku blagdana kako bi se malo odmorili naši članovi, kazao nam je trener Antonio Čačić.

19. rujan 2024 03:29