StoryEditorOCM
SportIVANIĆ GRAD

Nastavlja niz nepobjedivosti: Noa Jelić Mustać najbolji od Zadrana na Memorijalu "Stjepan Grgec"!

Piše Ivica Gjergja
27. kolovoza 2021. - 17:11

Biciklisti BK Zadar nastupili su na jubilarnom 50. izdanju utrke u Ivanić Gradu, Memorijalu „Stjepan Grgec“. Ovo je jedna od najstarijih utrka u Hrvatskoj i okupila je stotinjak vozača iz Hrvatske i Slovenije koji su se po vrućem i sparnom vremenu natjecali u kategorijama početnika, kadeta i veterana na dužinama staze od 20, 40 i 61 km.

Najbolji rezultat od mladih Zadrana ostvario je Noa Jolić Mustać koji je nastavio niz nepobjedivosti na ovogodišnjim utrkama u Hrvatskoj. On je odnio uvjerljivu pobjedu u kategoriji do 15 godina prošavši kroz cilj u solo bijegu.

Kod kadeta Luka Škara je završni sprint okončao kao četvrti, a četvrta mjesta u poretku kategorija ubilježili su i Roko Škara u U - 13 kategoriji, Ema Vujasin kod U - 14 Ž, Marta Serapiglia kod U-15 Ž, te Ante Radić među veteranima A. Ivan Kokić i Ante Barešić su bili šesti i deveti među najmlađim U-13 biciklistima. Roko Šintić i Ian Peran utrku su završili u sredini glavne grupe, na 15 i 16. mjestu kadetskog poretka.

-Ostvarenim na „Grgecu“ smo zadovoljni vidjeli smo u odnosu na druge bicikliste iz iste kategorije kao što su naši iz Slovenije i Hrvatske gdje smo i što nam je činiti dalje. Noa se potvrđuje pa je i ovdje bio naš najbolji biciklista. Uvjeren sam da ćemo i dalje na „ogledima“ ostvarivati i bolje rezultate, kazao nam je predsjednik BK Zadar Božo Kotlar.

03. svibanj 2024 22:33