StoryEditorOCM
SportIZ NK MURVICE

Pokrenuta škola nogometa

Piše Ivica Gjergja
10. veljače 2017. - 11:11
Plakat

DSR Abeceda Sporta ABC i NK Murvica dogovorili su sportsku suradnju na koji su pristali predsjednik Uprave DSR Ante Dokoza i predsjednik Uprave NK Ante Grgeč. Na ovaj način NK Murvica se okreće radu s mlađim naraštajima i kvalitetnoj suradnji s ostalim sportskim udrugama.

Regulirani su obostrani međusobni odnosi koji uključuju niz stručnih aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama. U ovom ligašu svesni su činjenice da bez kvalitetnog rada s mlađim skupinama nema ni dugovječnog života ovog sportskog kolektiva. Stručni trenerski kadar među najvažnijim je projektima koji su pokrenuti u Murvici, a novi korak je pokazatelj kako na tim temeljima misle dugoročno graditi uspješnu budućnost kluba. Odmah nakon što je dogovorena suradnja s Abeceda sporta ABC u županijskom ligašu bacili su se na posao, pa su tako već krenuli i upisi u novootvorenu školu nogometa.

Treninzi se odvijaju u prostorijama Abecede (Tina Ujevića 3), kao i dvorani osnovne škole u Poličniku, a za sve detaljne informacije zainteresirani mališani i njihovi roditelji mogu se javiti na brojeve mobitela: 095 896 7827 (Jure Perković, profesor) ili 098 968 7485 (Lana Leskovar, profesor).

28. travanj 2024 08:44