StoryEditorOCM
SportTEST PRED NATJECANJE

U biogradskom Primorcu odrađuju se pripreme, odigrana je prva provjerna prijateljska utakmica u Glavicama kod Sinja

Piše I. Gjergja
28. srpnja 2022. - 12:33

U HNK Primorcu sve teče kako je planirano što se tiče priprema i odrađivanja zacrtanog za predstojeće prvenstveno natjecanje u Trećoj HNL-Jug.

Nakon nekih tjedan dana odrađivanja treninga „na suho“ odigrana je i prva provjerna prijateljska utakmica u Glavicama kod Sinja. Zanimljivo, Primorac je ugostio njihov bivši trener Mirko Labrović koji sada trenira Junaka iz Sinja. Sinjani su pobijedili u srazu 1:0, zgoditkom iz kaznenog udarca u 44. minuti. Naime, kapetan Lazarevski je oborio igrača Junaka, a što su domaćini pretvorili u zgoditak, a što je bio i konačni rezultat ove zanimljive utakmice.

- Mojim dečkima nemam što zamjeriti u igri, penal se dogodi i to je normalno, nema žaljenja. Moram kazati da smo mi u igri pogodili dvije prečke, dominirali i sve odradili na terenu disciplinirano, tako da sam izdanjem mojih igrača zadovoljan. Novopridošli su se iskazali, uglavnom imam dobar „nogometni materijal“, koji će uvjeren sam do početka natjecanja 28. kolovoza sve leći na svoje mjesto, kazao nam je trener Primorca Marko Moravčić.

Za Primorca nema mira već u subotu odlazi se na nogometni turnir u Unešić i igrati će sa Zagorom. Drugi par je Uskok i GOŠK AK.

04. svibanj 2024 20:32