StoryEditorOCM
SportTREĆA NOGOMETNA LIGA

Zadar i Vitez gostuju u Klisu i Vodicama, Primorac igra doma!

Piše Ivica Gjergja
5. studenog 2021. - 11:46

U ovom kolu trećeligaši Zadarske županije imaju 'dobar hod' po mjestima Dalmacije. Tako će Vitezovi u Vodicama, tražiti bod(ove) s tamošnjim ligašem. Sve je posloženo u Vitezu, potrebno mu je vratiti razinu od prije nekoliko kola i doma se vratiti neporažen.

Zadar će na Klis u sraz s Uskokom. Vjeruje se da su dečki iz HNK Zadra spremni i da će odigrati dobru partiju, no ne treba zaboraviti da je Uskok domaćinska momčad, o čemu su, uvjereni smo, vodili računa.

Primorac s novim trenerom Markom Moravčićem 'ide' na sva tri boda. Ne zavaravaju se „pomorci“ što je Urania posljednja na ljestvici, igrat će svoju igru, te kako vjeruju u timu, uzeti sva tri boda.

**Susret Vodice – HV Posedarje igra se 06. studenog u 14 sati u Vodicama. Sudac: Mario Jadrijavić. Pomoćnici: Miroslav Ćalo i Marin Barić. Delegat: Ronald Magzan.

**Susret Primorac – Urania igra se 06. studenog u 14 sati u Biogradu. Sudac: Cristian Vrdoljak. Pomoćnici: Dino kukolj i Ante Pavlinović. Delegat: Zdravko Perica.

**Susret Uskok – Zadar igra se u 14 sati na Klisu. Sudac: Paško Mandić. Pomoćnici: Matej Pavić i Dujo Sarić. Delegat: Damir Gleđ.

02. svibanj 2024 22:21